arildlekanger

Om Arild

Arild begynte med swing og linedance mer enn to tiår siden. Selv om han begynte i voksen alder har han rukket å skape en lang og innholdsrik dansekarriere.

Arild Lekanger har over 20 års erfaring i West Coast Swing og har trent med toppdansere helt tilbake til slutten av 90-tallet, og var også en av de første til å virkelig fremme danseformen både her til lands, og i nabolandet Sverige. West coast swing er en levende dans som utvikler seg etter trender og musikkstiler, så gir det masse ekstra erfaring ved å ha fulgt utviklingen gjennom så mange år.

Arilds største lidenskap er å danse og undervise, og han streber alltid etter å gjøre kursene sine til en så stor opplevelse som mulig for elevene. Han er kjent for å være grundig, kunnskapsrik og alltid bevisst på å holde seg oppdatert. Med bakgrunn i dette ble han også nominert til årets instruktør i Sverige for noen år siden. Han er en ettertraktet instruktør som reiser mye både her hjemme og i andre land, også for å lære opp andre instruktører. Arild er for mange pioneren innen west coast swing Norge.